Hjelp

Vanlige spørsmål

Alt du trenger å vite for å gjøre ditt neste Kupp.
Er Kupp gratis?
Det er vi! Denne tjenesten er her for å hjelpe deg spare penger, ikke motsatt.
Hva er Kupp?
Med Kupp sin tjeneste får du enkelt opp varsel om tilbudskoder og prissammenligninger når du befinner deg på en nettside eller produktside med aktive tilbud. Vi sørger for at du får akkurat det samme produktet du er på utkikk etter, bare billigere.
Ser du ikke Kupp?
Om Kuppikonet ikke dukker opp på høyresiden av Chrome-vinduet ditt, kan det være at vi ikke har noen aktive tilbud for den siden du befinner deg på.

Husk også å aktivere Kupp sin Chrome extension for å sikre at du får med deg alle tilbudene vi finner for deg. Dette gjør du enkelt ved å trykke på puslespillbrikken øverst i høyre hjørne inne i Chrome. Velg så “Administrer extensions” og huk av for Kupp slik at den hvite prikken blir blå.
Hvordan funker Kupp sin Chrome extension?
Men Kupp sin Chrome extension kan vi automatisk informere deg når vi vet om aktive tilbud for nettsiden du befinner deg på.

Når du laster ned Kupp sin Chrome extension er det to ting du må huske på:

1. Sikre at extensionen er aktivert. Dette gjør du ved å trykke på puslespillbrikken øverst i høyre hjørne inne i Chrome. Velg så “Administrer extensions” og huk av for Kupp, slik at den hvite prikken blir blå. Blå prikk betyr at den er aktivert, mens hvit betyr at den ikke er det.

2. Fest Kupp til meny øverst i høyre hjørne inne i Chrome. Dette gjør du ved å trykke på puslespillbrikken hvor du kan se alle extensions du har lastet ned. For å sikre at Kupp sin extension er synlig i menyen, trykker du på stiften ved siden av de tre prikkene. Blå stift betyr at extension vil være synlig i meny, mens hvit stift betyr at den ikke vil være synlig.
Fant du en rabattkode som ikke funker?
Vi tester alltid rabattkoder før vi gjør dem tilgjengelige, men noen ganger kan det være at du finner en feil før vi rekker å finne den selv. Da kan du enkelt hjelpe oss ved å trykke på tommel ned ikonet, slik at vi kan sikre at ikke-aktive rabattkoder fjernes snarest.
Kan man legge til nye rabattkoder?
Selvfølgelig! Vet du om en rabattkode som ikke dukker opp automatisk, kan du være med å sikre at andre får det samme tilbudet ved å sende den inn til oss. Vi tester alltid at en kode er aktiv før vi gjør den tilgjengelig.
Avatar photoAvatar photoAvatar photo

Har du fortsatt spørsmål?

Ta kontakt så kommer vi tilbake til deg så raskt som mulig!